Site Loader

Hoewel dit vaak over het hoofd wordt gezien, is de belasting op de werkloosheidsverzekering (UI) een unieke en interessante zakelijke verplichting, omdat het de belasting is waarover een bedrijf aanzienlijke controle heeft. De mogelijkheid om zowel de omvang van de belastinggrondslag als het belastingtarief zelf te controleren, betekent dat er hier planningsmogelijkheden bestaan die niet in andere vormen van belastingheffing te vinden zijn. Bron: verzekering-winkel.com

Waar moet je over nadenken als je een andere verzekering wil afsluiten?

Het kan volledig vermijdbaar zijn, afhankelijk van uw staat, bedrijfsstructuur en het juiste gebruik van onafhankelijke aannemers, en
Het is zeer gevoelig voor gedragingen en acties die u kunt controleren, monitoren en meten.

  • In tegenstelling tot een verkoop- of inkomstenbelasting belast de werkloosheidsverzekering niet direct de inkomsten of de winstgevendheid.
  • Het is eerder vergelijkbaar met een ad valorem belasting in die zin dat het een soort belasting op de productiecapaciteit is. Maar in tegenstelling tot een ad valorem belasting, heeft een bedrijf controle over de basis waarop die belasting wordt geheven.

Welke verzekeringen kun je afsluiten als je het risico op werkeloosheid wil afdekken

UI is gebaseerd op een maatregel van de loonlijst en slimme baan structurering en het inhuren van besluiten kan een bedrijf om de inkomsten te maximaliseren met een bepaalde omvang van het personeelsbestand, terwijl het minimaliseren van de loonlijst blootgesteld aan belastingheffing.

Er zijn geen belastingen actief op de werkeloosheidsverzekering

In tegenstelling tot andere belastingen wordt het belastingtarief van de werkloosheidsverzekering beoordeeld op basis van ervaring. Dit betekent dat, in de meeste staten, het tarief van een bedrijf grotendeels gebaseerd is op zijn vroegere succes in het verdedigen van UI-eisen. Vanwege dit ervaringsclassificatieaspect van UI komt het doorvoeren van effectieve veranderingen vandaag de dag niet alleen ten goede aan het huidige kwartaal, maar ook aan de komende jaren.

Bedrijven die werken met dit soort verzekeringen dekken zich in voor werkloosheid

Bedrijven die werken met UI-gevolgen in het achterhoofd kunnen voordelen realiseren die verder gaan dan een lager belastingtarief. Vaak zien ze verbeteringen in HR- en communicatieprocessen naast het efficiënter worden door enige standaardisatie. Bij het doorvoeren van veranderingen is proactiviteit de sleutel en de personeelsafdeling is waar het meeste werk moet worden gedaan – met name op het gebied van functieaankondiging, selectie, communicatie en retentie.

  • Er werd vermeld dat in het juiste gebruik van onafhankelijke contractanten een bedrijf kan helpen om de werkloosheidsbelasting volledig te vermijden.
  • Maar “passend” moet worden begrepen in het licht van de UI-wetten in de staat(staten) waar het bedrijf zaken doet. De wet van elke staat met betrekking tot onafhankelijke contractanten moet worden begrepen of het bedrijf kan worden geconfronteerd met contractanten die worden geherclassificeerd als werknemers.
  • Echter, indien goed beheerd, kan de werkloosheidsverzekering worden verminderd totdat het een relatief kleine zakelijke verplichting is.
  • Maar om dit te bereiken, moeten bedrijven veranderingen doorvoeren met een diepgaand begrip van de UI-wetten, het beleid en de praktijken van hun staat. Zo moeten bedrijven overwegen om met deskundigen te overleggen in elke nieuwe staat waar ze zaken doen, in plaats van de specifieke wetgeving van de staat te leren, omdat er fouten worden gemaakt.

Lester Hart

Calendar

May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031