Site Loader

Verzekering biedt essentiële financiële bescherming voor uw toekomst, dus dit is het moment om te beginnen met “volwassen worden” en die eerste stap te zetten.

Hier zijn vijf tips voor het kopen van verzekeringen:

Slim winkelen. Als u op zoek bent naar een verzekering, moet uw eerste prioriteit het vinden van voldoende dekking zijn. Prijs is belangrijk, maar u moet eerst bepalen wat voor soort dekking u nodig heeft. Vervolgens kunt u die dekking in uw budget passen en bepalen welke vervoerder u het meest uitgebreide beleid voor uw situatie kan bieden. Het kan zijn dat u in de verleiding komt om een verzekering te kiezen met het laagste prijskaartje, maar als u niet genoeg dekking heeft (of de juiste dekking), zult u minder financieel voordeel zien als het tijd is om een claim in te dienen.

Kijk voor kortingen. Zodra u uw dekkingsbehoeften hebt geëvalueerd, houdt u rekening met uw budget en vindt u manieren om te besparen. Vraag uw verzekeringsagent of er kortingen zijn op uw dekking. Vaak bieden vervoerders kortingen voor zaken als het volledig betalen van uw AOV, als u op school zit, goede cijfers halen. U kunt ook geld besparen door meerdere polissen te “bundelen”, zoals het kopen van een woning en een autobeleid van dezelfde aanbieder.

Vul de hiaten in. Een gemiddeld beleid dekt de basis, maar u moet mogelijk extra dekking toevoegen om aan uw unieke behoeften te voldoen. U hebt bijvoorbeeld items als elektronica of een mooi sieraad dat financieel moeilijk te vervangen zou zijn, zelfs met de hulp van uw gemiddelde huurders- of huiseigenarenbeleid. Mogelijk wilt u extra dekking voor deze items toevoegen.

Koop een levensverzekering – u bent niet te jong. Levensverzekeringen zijn essentieel, hoe jong of oud je ook bent. En voor millennials is kopen nu misschien een slimme zet, omdat het goedkoper is om een levensverzekering af te sluiten als je jong en gezond bent. Dit soort verzekering kan uw gezin helpen om onverwachte kosten te dekken tijdens uw afwezigheid, inclusief studieleningen of een hypotheek, naast de kosten voor het levenseinde. En als u kinderen heeft, kan een beroepsverzekering ook hun onderwijs- of kinderopvangkosten dekken. Bovendien moet elke millennial een langdurige arbeidsongeschiktheidsdekking overwegen, wat u helpt financieel overeind te blijven als er een ongeluk gebeurt en u arbeidsongeschikt wordt en niet meer kunt werken.

Lester Hart

Calendar

May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031