Site Loader

Er zijn speciale handelsplatforms waarmee cryptocurrency kan worden gekocht en verkocht. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een effectenbeurs is de koers die wordt beschouwd als puur gevormd door de markt. Dus als u op zoek bent naar een mogelijkheid om Bitcoin te kopen en Bitcoin verkopen beste exchange vinden, moet u het platform met het laagste tarief kiezen. Zoek op zijn beurt naar de hoge en relatief gemiddelde banen wanneer het uw doel is om munten te verkopen. De meest populaire beurzen zijn:

CEX

CEX is een veilige en veelgebruikte service die officieel is geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk. Het biedt een scala aan handelsmogelijkheden voor kopers en verkopers, waardoor ze niet alleen Bitcoin-valuta, maar ook Ethereum, Bitcoin Gold, Dash, etc. kunnen krijgen en weggeven. De service accepteert betalingen met Visa en Mastercard.

Bitfinex

Bitfinex is een goede optie voor het verkopen van Bitcoin, Litecoin, Iota, Ethereum, Monero, Ripple, Qtum, YOYOW en andere soorten cryptocurrency. Het is dus niet erg geschikt om te kopen, omdat het alleen bankoverschrijvingen accepteert en verificatie voor dollartransacties nodig kan zijn.

Hon

Exmo is een platform dat meestal een zeer winstgevende cursus biedt om te kopen. Het vereist echter een verificatie voor bankoverschrijvingen en een noodzaak om een ​​scan van uw paspoort te uploaden.

Yobit

Handelen op Yobit verschilt niet bepaald van hetzelfde proces op een ander platform. De cursus hier is een beetje hoger dan op de andere websites, maar het is nog steeds een veilige en vertrouwde bron voor winstgevende regelingen.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van de beurs is een mogelijkheid om te handelen voor een goede koers. De kosten van een bitcoin zijn flexibel, dus de aandelen bieden een kans om een ​​deal te sluiten tegen gunstige voorwaarden.

KOOP/ VERKOOP BITCOIN MET EEN ONLINE RUILMIDDEL

Er zijn gespecialiseerde online services die zich bezighouden met het uitwisselen van geld voor online cryptocurrency. Meer dan 100 van dergelijke wisselaars bestaan waar u veilig bitcoin kopen kunt, maar de topservices zijn de volgende:

Changelly

Changelly biedt lage kosten en maakt van het koop-/ verkoopproces een eenvoudig en veilig proces. Het systeem maakt vragen en biedingen op de vertrouwde platforms en suggereert de beste beschikbare prijs op dit moment.

Coinmama

Met Coinmama kunt u bitcoins kopen met uw bankpas of creditcard. Het hele proces eenvoudig: voer een betaling uit en geef het adres van de portemonnee op. Ook zijn de vergoedingen die door een service worden aangeboden redelijk.

Lester Hart

Calendar

January 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31