Site Loader

Ongeacht je geslacht of seksuele geaardheid, dating kan een mijnenveld lijken. Soms ontmoeten we de verkeerde mensen, kiezen we een slechte locatie of vallen we hals over kop met iemand die gewoon vrienden wil zijn. Hoewel de gemeenschappelijke ‘regels’ – niet dat ik in regels geloof – op iedereen van toepassing kunnen zijn, zijn er misschien een paar dingen waar we als homo’s op moeten letten.

Vergeet niet om na te gaan of de sites ook een handige gay dating app hebben voor gemak. Ga ook na welke de beste datingsite 2020 zijn.

Goed zaken naar de juiste date

We kunnen een heel kieskeurig stel zijn. We whinge dat we de juiste man niet kunnen vinden, of nooit een tweede date krijgen, maar de gebruikelijke reden is dat we in de eerste plaats niet hard genoeg kijken. Of we nu van beren, jocks of nerds houden, onze nauwe zoekcriteria houden ons soms tegen. Het hebben van vaste ideeën over wat je wilt – die meestal neerkomt op uiterlijk en weinig anders – kan je in de weg staan ​​om een ​​aantal geweldige jongens te ontmoeten. Het is tijd om buiten de kaders te denken, voorbij de baarden of spieren te kijken en risico’s te nemen.

Wees positief met het daten

Veel jongens zijn heel duidelijk in hun datingprofielen – bijna grof – over wat ze niet willen of niet willen. Dit is niet alleen veel te dwingend, je loopt ook het risico om overdreven negatief over te komen. Zeg wat je graag doet, met wie je wilt zijn en waarom mensen met jou zouden moeten uitgaan. Een profiel vol “niet in” is onaangenaam.

Niet fetisjiseren

Dit wordt een steeds groter probleem in de wereld van de gay dating. Al deze bevrijding en gelijkheid leidt tot verhoogde onverdraagzaamheid onder ons. Als je blank bent, zeg dan niet dat je ‘echt van zwarte jongens houdt’. Wat betekent dat uberhaupt? Je maakt een persoon objectief zonder na te denken over wat hij nog meer te bieden heeft. Je zegt: “Je vinkt een vakje aan, je zult doen” alsof ze geen persoon zijn, maar een middel om je knik te bevredigen. Denk tijdens het controleren van je racisme na over de manier waarop je praat met andere jongens die niet alleen zoals jij zijn. “Oudere mannen zijn echt hot” is lang niet zo ernstig als racisme, en het lijkt misschien een compliment, maar deze man wil niet bepaald worden door zijn leeftijd, net zomin als je zou verwachten dat iemand je leuk vindt vanwege uw postcode of schoenmaat. We reduceren mannen tot lichaamsdelen en statistieken; we moeten het uitschakelen.

Vermijd regelmatig rondspoken

Als je begint met daten, ga dan niet naar plaatsen waar je tijdens je vrijgezelle dagen met barpedo’s bent gesprongen. Je wilt niet echt een van je oude vlammen tegenkomen – of een van die van hen – en het is goed om naar een frisse plek voor jullie beiden te gaan, vrij van afleiding of associaties met andere datums.

Vergeet hun seksuele verleden

Ja, velen van ons zijn er al een beetje, maar laat het niet in je hoofd spelen als je op een date bent met een nieuwe man. Wat u betreft, dit is de eerste dag – alleen woestenij kwam ervoor.

Laat je niet hangen aan tops en bottoms of alles daartussenin

Ja, je weet wat je leuk vindt, maar als je op zoek bent naar een relatie, gaat het niet alleen om wat waar gaat en wie er op hun hoofd zal staan ​​of wat dan ook. Als je genoeg iemand leuk vindt, sta dan open voor andere mogelijkheden. Sluit iemand niet uit, alleen omdat u bijvoorbeeld beide bottoms bent; niets is in steen gezet.

Lester Hart

Calendar

May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031